Rectificatie kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Overschiese Kleiweg en Zestienhovensekade’

Omdat in de Staatscourant en het huis-aanhuis-blad de Echo, ten onrechte geen bekendmaking heeft plaatsgevonden, wordt hieronder de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan ‘Overschiese Kleiweg en Zestienhovensekade’ opnieuw gedaan. Degenen die reeds tijdens de eerste terinzagelegging een zienswijze hebben ingediend, behoeven dat niet opnieuw te doen. Deze zienswijzen worden meegenomen in de nieuw procedure.

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van 30 september 2011gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 10 november 2011) het ontwerpbestemmingsplan ‘Overschiese Kleiweg en Zestienhovensekade’ met de bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage ligt bij:

  • de stadswinkel Centrum, stadhuis Coolsingel 40, zijde Doelwater, tegenover het hoofdbureau van politie, (maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur; behalve op donderdag (09.00 uur tot 13.30 uur);

  • de stadswinkel van de deelgemeente Overschie, Abtsweg 2.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plangebied is gelegen in het noordwestelijke gedeelte van de deelgemeente Overschie en wordt globaal begrensd door het tracé van de Hogesnelheidslijn in het oosten, de snelweg A20 in het zuiden, woonwijk Oost en de snelweg A13 in het westen en de nieuwbouwlocatie Polder Zestienhoven in het noorden.

Met het bestemmingsplan wordt het planologisch/juridisch kader geactualiseerd. Tevens zijn een aantal ontwikkelingen opgenomen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van de dS+V, RO/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door eenieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat na telefonische afspraak doen ten kantore van de dS+V, Galvanistraat 15, Rotterdam. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 010-489 4165 bellen.

Rotterdam, 28 september 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen:

R. Voskuilen,

algemeen directeur Stadsontwikkeling.

Naar boven