Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan Triowijk-Achter ’t Zand

Burgemeester en wethouders van Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 september 2011 het bestemmingsplan ‘Triowijk-Achter ’t Zand’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

(identificatienummer NL.IMRO.0216.BPTriowijk-VG01).

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 29 september 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage bij de Stadswinkel, Ridderstraat 250 of op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’ en ‘bestemmingsplannen’ en www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen zijn ingediend. Beroep kan gedurende de termijn van terinzagelegging alleen worden ingesteld door belanghebbenden, die aantonen redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt naar verwachting in werking op 3 november 2011 op grond van artikel 3.8 lid 5 van de Wet op de ruimtelijke ordening, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Culemborg, 28 september 2011

Burgemeester en wethouders van Culemborg.

Naar boven