Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor de vervangende nieuwbouw en uitbreiding clubgebouw Hockeyclub Waddinxveen op het terrein aan de Sniepweg te Waddinxveen, registratienummer: 20110142

Het college van burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene beperkingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplan ‘Bebouwde kom Waddinxveen’ voor de vervangende nieuwbouw en uitbreiding van het clubgebouw van de Hockeyclub Waddinxveen op het terrein aan de Sniepweg te Waddinxveen. Het betreffende perceel is kadastraal bekend als sectie C, nummer 2610 gemeente Waddinxveen.

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 29 september 2011 voor een periode van zes weken (tot en met 9 november 2011) tijdens openingsuren ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis. De plannen zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van B&W, Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de Afdeling Strategie en Beleidsontwikkeling via telefoonnummer 0182 624 500.

Naar boven