Omgevingsvergunning ‘Reconstructie Mijlweg’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 27 september 2011 de omgevingsvergunning ‘Reconstructie Mijlweg’ (NL.IMRO.0505.PB003Mijlweg-3001) als bedoeld in artikel 2.1, eerste lid onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht is verleend.

De reconstructie heeft betrekking op het gedeelte Mijlweg, tussen de Laan der Verenigde Naties en de Van Leeuwenhoekweg en voorziet in verdubbeling van het aantal rijstroken, de aanpassing van de kruispunten en de uitvoering van de bijbehorende kunstwerken. Het plan voor de reconstructie is niet in overeenstemming met het ter plaatse geldende bestemmingsplan. De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om van het bestemmingsplan af te wijken en de reconstructie uit te voeren.

Tot en met 9 november 2011 kan de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken tijdens de openingsuren worden ingezien in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300, te Dordrecht. Deze stukken kunnen ook via www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen worden bekeken.

Omdat tegen de ontwerp omgevingsvergunning geen zienswijzen naar voren zijn gebracht kunnen alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders hebben ingediend tot en met 9 november 2011 beroep instellen bij de rechtbank Dordrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 10 november 2011. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht (Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht) een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Dordrecht, 28 september 2011

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven