Wijzigingsplan Pinkslo 2 en 2A te Groessen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend, dat zij op 20 september 2011 hebben besloten tot het vaststellen van het wijzigingsplan Pinkslo 2 en 2A te Groessen ex artikel 3.6, eerste lid, sub a met bijbehorende stukken.

Het wijzigingsplan beoogt het agrarisch bouwperceel van de locatie Pinkslo 2 en 2A om te zetten in de bestemming woondoeleinden. Artikel 38 lid 1 van de voorschriften van het bestemmingsplan Buitengebied 2002 biedt hiertoe de mogelijkheid. Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Beroep

Degene die tijdig zijn zienswijze heeft ingebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan met ingang van donderdag 29 september 2011 gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

Informatie

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 29 september 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Voor inzage buiten de openingstijden kan desgevraagd een afspraak worden gemaakt. Daarnaast is het plan te raadplegen op de gemeentelijkeinternetsite www.duiven.nl onder de kop ‘plannen en projecten’.

Naar boven