Uitgebreide voorbereidingsprocedure Routering gevaarlijke stoffen Middelburg

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat zij in het kader van artikel 18, lid 1, Wet vervoer gevaarlijke stoffen juncto artikel 8 van het Delegatiebesluit gemeente Middelburg 2007 de herziene routering gevaarlijke stoffen voor het grondgebied van de gemeente Middelburg hebben vastgesteld.

Deze nieuwe route gevaarlijke stoffen loopt als volgt.

Vanaf de A58, de afslag Arnestein II (afslag 38), de N57 op, via de Havenpoortweg zal de routering verder lopen naar de aansluiting van de N57 op grondgebied van de gemeente Veere.

Vanaf de N57 loopt er een aftakking van de routering over de eerste afslag Ampèreweg en vervolgens via de Herculesweg in noordelijke richting naar Eastman Chemical Middelburg.

Het aanwijzingsbesluit en alle relevante stukken liggen gedurende zes weken, vanaf donderdag 29 september 2011 tot en met woensdag 9 november 2011 elke werkdag tijdens kantooruren ter inzage bij de vakbalie Ruimte in het stadskantoor, Kanaalweg 3 te Middelburg. Desgewenst wordt er door de afdeling Vergunningverlening en Handhaving een mondelinge toelichting gegeven op de voornoemde stukken. De belanghebbende die het niet eens is met genoemd besluit en die tegen het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht (alsmede degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingebracht) kan vanaf vrijdag 30 september 2011 tot en met donderdag 10 november 2011 een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Middelburg, sector Bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg.

Het beroepschrift dient ondertekend te zijn en ten minste het volgende te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld en de gronden van het beroep.

Degene die een beroepschrift heeft ingediend en tevens van mening is dat de betrokken spoed dat vereist, kan ook een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzieningenrechter bij de Rechtbank Middelburg. Voor zowel het behandelen van een beroepschrift als van een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven