Vaststelling bestemmingsplan ‘RSG Wiringherlant’ (artikel 3.8 Wro)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad op 22 september 2011 het bestemmingsplan ‘RSG Wiringherlant’ onge-wijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 28 september 2011 gedurende 6 weken, tijdens openingstijden, ter inzage bij de afdeling Bouwen, Ruimte en Milieu, kamer 1.08, in het gemeentehuis aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf. Op afspraak is het plan ook op maandagavond tussen 17.00 en 20.00 uur in te zien.

Het bestemmingsplan, inclusief de bijbehorende bijlagen, is ook digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.wieringermeer.nl, evenals op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Dr. Tamsmalaan/Terpweg (bij de huidige Zuider-zeehal) te Wieringerwerf. Aanleiding voor het opstellen van een bestemmingsplan is het planologisch mogelijk maken van de beoogde nieuwbouw van de R.S.G. Wiringherlant op de voornoemde locatie.

Beroep

Degene die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig zienswijzen aan de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, evenals de belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om zienswijzen aan de gemeenteraad kenbaar te maken, kan gedurende de hierboven genoemde inzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, evenals de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt daags na het verstrijken van de beroepstermijn in werking. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven