Verleende omgevingsvergunning en projectbesluit Langenboomseweg 46, 5411 AW Zeeland; bouwen van een woning (verzonden 15-09-2011)

Beroep

Tegen dit besluit kan een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend op het ontwerpbesluit en de belanghebbende die kan aan tonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen, binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit beroep instellen door het indienen van een beroepschrift bij de Arrondissementsrechtbank te ’s-Hertogenbosch, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Het beroepschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten:

  • naam en adres van de indiener

  • dagtekening

  • omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht

  • de gronden waarop het beroepschrift rust.

Als beroep is ingesteld kan de voorzieningenrechter, postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch gevraagd worden een voorlopige voorziening te treffen. Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen, mits een spoedeisend belang dat vereist. Van de verzoeker om een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

De stukken zijn in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en liggen vanaf heden ook ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Landerd, bij de afdeling VROM, op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. De mogelijkheid bestaat de stukken op een ander tijdstip in te zien. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden op tel. 0486-458164.

Naar boven