Projectbesluit en reguliere bouwvergunning ‘Driehoeksweg 15’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 29 september tot en met 9 november 2011 voor eenieder ter inzage liggen:

  • het op 16 september 2011 vastgestelde projectbesluit ‘Driehoeksweg 15’, en;

  • de reguliere bouwvergunning ten behoeve van het realiseren van een bijgebouw op het perceel Driehoeksweg 15 te Diepenveen.

Aan de Driehoeksweg 15 wordt het door middel van een projectbesluit mogelijk gemaakt om op basis van het saneringsbeleid een bijgebouw te realiseren. Daarnaast wordt een ander bijgebouw gesloopt.

Er zijn geen zienswijzen op de ontwerpbesluiten ingediend. Het projectbesluit en de reguliere bouwvergunning zijn daarom ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde projectbesluit kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.PB016-VG01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het projectbesluit op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerp projectbesluit zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.PB016-/NL.IMRO.0150/PB016-VG01/

Ook kunt u het vastgestelde projectbesluit en de reguliere bouwvergunning inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81, bij het gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek (Brink 70) en bij de Openbare Bibliotheek, Burgemeester Crommelinlaan 1 in Diepenveen.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het ontwerp projectbesluit en de ontwerp bouwvergunning bij het college van burgemeester en wethouders heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot het college van burgemeester en wethouders te wenden, beroep instellen bij de Arrondissementsrechtbank te Zwolle, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het indienen van een beroepschrift kan ook digitaal via http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep

Het indienen van een beroepschrift leidt er niet automatisch toe dat het besluit wordt geschorst. Daarom kan degene die een beroepschrift indient een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te Zwolle.

Naar boven