Voorontwerpbestemmingsplan Randstad 2011, Almere Stad ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied van het bedrijventerrein Randstad een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid. Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken met ingang van maandag 26 september 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage (tot en met maandag 7 november 2011).

Wat houdt het plan in?

Het bestemmingsplan betreft het gebied van het bedrijventerrein Randstad en is in hoofdzaak conserverend van aard, maar biedt ook flexibiliteit voor het toestaan van nieuwe initiatieven en/of functiewijzigingen.

Hoe kunt u reageren?

Van maandag 26 september tot en met maandag 7 november 2011 kunnen ingezetenen en/of belanghebbenden schriftelijk (geen e- mail) of mondeling hun inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan indienen.

U kunt uw inspraakreactie richten aan: burgemeester en wethouders van Almere, Postbus 200, 1300 AE Almere, o.v.v. voorontwerp Randstad 2011. Het is ook mogelijk uw inspraakreactie mondeling in te dienen. In dat geval verzoeken wij u een afspraak te maken via het secretariaat van DSO/team Ruimte op telefoonnummer 14036 (vraag naar het secretariaat van team Ruimte).

Waar kunt u het plan inzien?

Het papieren voorontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1.

De openingstijden van de balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 9.00–13.00 uur en tevens op donderdagavond van 18.00–20.00 uur. Buiten deze tijden kunt u alleen op afspraak komen.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0034.BP2Z06-vo01. Het is mogelijk het plan op het stadhuis digitaal in te zien. Vraag hiernaar bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving of bij de receptie in de centrale hal van het stadhuis.

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u downloaden op: https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.BP2Z06-vo01.

Naar boven