Ontwerpwijzigingsplan Kolkmansweg 6–6b

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 3 februari 2011 tot en met 16 maart 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘De Wijtenhorst en Douweler Leide, wijzigingsplan Kolkmansweg 6–6b’.

Het wijzigingsplan regelt de bestemmingswijziging om op de percelen van de Kolkmansweg 6 en 6b een woning te realiseren naast de huidige woningen op de percelen. In de ontwikkeling is voorzien in het bestemmingsplan De Wijtenhorst en Douweler Leide. Maar om gebruik te maken van de mogelijkheid tot de realisatie van twee nieuwe woningen, moet dit wijzigingsplan opgesteld worden.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’. Ook kunt u het ontwerpwijzigingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 in Deventer en bij de Openbare Bibliotheek, Lindeboomsweg 1–3a, Schalkhaar.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk of via internet (via http://www.deventer.nl/producten-en-diensten/digitaal-loket/bezwaar-en-beroep) zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de Gemeenteraad, t.a.v. het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer o.v.v. ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan Kolkmansweg 6–6b’. Het is ook mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij Dhr. Vermeulen van het team Ruimtelijk Ontwerp en Beheer, telefoon 14 0570.

Naar boven