Projectbesluit en bouwvergunning 1e fase Noord IJsseldijk 26B

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.11 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het door de raad vastgestelde projectbesluit en de bouwvergunning 1e fase voor het realiseren van ateliers en bergingen in een voormalige agrarische stal aan de Noord IJsseldijk 26B in IJsselstein ter inzage liggen.

Het ontwerp-projectbesluit heeft samen met de ontwerpbouwvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken ter inzage gelegen van 24 februari tot en met 6 april 2011. Gedurende deze periode zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Ter inzage

Het projectbesluit, de bouwvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en eventueel bijbehorende stukken liggen op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur bij het Klant Contact Centrum, tel (030) 68 61 668, in het stadhuis ter inzage vanaf donderdag 22 september tot en met woensdag 2 november 2011.

Het projectbesluit met ruimtelijke onderbouwing en eventuele bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen en te downloaden via de gemeentelijke website, onder de kop ‘over IJsselstein/ bestemmingplannen/ontheffing of projectbesluit’, en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

  • Belanghebbenden die zienswijzen op het ontwerp-projectbesluit naar voren hebben gebracht en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerp-projectbesluit naar voren hebben gebracht

kunnen binnen de bovengenoemde termijn beroep instellen bij de sector bestuursrecht van de rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: a) de naam en adres van de indiener; b) de dagtekening; c) een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; d) de gronden van het beroep. Tevens kunt u de voorzieningenrechter verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. U kunt uw verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank indienen.

Naar boven