Concept-omgevingsvergunning ‘Schelpweg 21’ ter inzage

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is een omgevingvergunning te verlenen voor het slopen van de bestaande woning en het realiseren van een nieuwe woning aan de Schelpweg 21.

Het plan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Hoek van Holland − Kaapweg’. Het dagelijks bestuur wil desalniettemin medewerking aan het plan verlenen aangezien het plan als een goede ontwikkeling gezien wordt.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 23 september 2011 tot en met vrijdag 4 november 2011 ter inzage bij de deelgemeentesecretarie van Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161, Hoek van Holland (8.30–16.00 uur/0174-31 5131).

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/wonen_en_leven/bestemmingsplannen. Daarna klikt u op ‘bestemmingsplannen’ in de linkerrij. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen tegen het verzoek om bouwvergunning/projectbesluit naar voren brengen bij: het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland, Postbus 10, 3150 AA Hoek van Holland.

Rotterdam, 22 september 2011

Het dagelijks bestuur van de raad van de deelgemeente Hoek van Holland,

de secretaris,

A.P.W.M. Daamen.

De voorzitter,

H.E. Reukema.

Naar boven