Kennisgeving 2e wijziging van het bestemmingsplan Konijnenstraat e.o. (Elandsstraat 44)

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat de 2e wijziging van het bestemmingsplan Konijnenstraat e.o. (Elandsstraat 44) met ingang van 26 augustus 2011 onherroepelijk is geworden.

Een particulier initiatief voor Elandsstraat 44 was de aanleiding voor het opstellen van dit wijzigingsplan. Het wijzigingsplan maakt het mogelijk om op de locatie een ondergrondse parkeergarage voor 10 parkeerplaatsen te realiseren.

Het wijzigingsbesluit, de toelichting en de regels hebben van 15 juli 2011 tot en met 25 augustus 2011 ter inzage gelegen, binnen deze termijn kon tegen dit besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aangezien niemand gebruik heeft gemaakt van deze mogelijkheid, is de 2e wijziging van het bestemmingsplan Konijnenstraat e.o. met ingang van 26 augustus 2011 onherroepelijk geworden.

De 2e wijziging van het bestemmingsplan Konijnenstraat e.o. (Elandsstraat 44) is in te zien op:

  • het Stadhuis, Amstel 1, Bouwloket, bel voor openingstijden en om een afspraak te maken via telefoonnummer 14020 of door een email te sturen aan vergunningenbouw@centrum.amsterdam.nl

  • en is te raadplegen op www.centrum.amsterdam.nl

Amsterdam, 22 september 2011

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven