Kennisgeving ex artikel 1.3.1 Bro inzake voorbereiding nieuw bestemmingsplan ‘Damlaan 6 en 10–12’

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg bekend dat zij voornemens zijn te starten met het maken van het nieuwe bestemmingsplan ‘Damlaan 6 en 10–12’.

Waarom een nieuw bestemmingsplan?

Aan de Damlaan 6 en 10–12 is een tweewielerbedrijf gevestigd. Dit bedrijf heeft de wens kenbaar gemaakt om uit te breiden op de bestaande locatie. Deze uitbreiding past echter niet binnen het geldende bestemmingsplan ‘Damcentrum’. Met het nieuw te maken bestemmingsplan ‘Damlaan 6 en 10–12’ wordt deze uitbreiding alsnog planologisch-juridisch mogelijk gemaakt.

Om welk gebied gaat het?

Het plangebied van het nieuwe bestemmingsplan ‘Damlaan 6 en 10–12’ omvat een gebied van circa 1.040 m2 aan de Damlaan in Leidschendam. Het gebied ligt in het Damcentrum en wordt begrensd door de Damlaan, bestaande bebouwing aan de Zaagmolenstraat en een nog te ontwikkelen gebied aan de Rijnlandstraat.

Stukken ter inzage e.d. (artikel 1.3.1, tweede lid, Bro)

Deze kennisgeving is alleen bedoeld om kenbaar te maken dat het voornemen bestaat de vaststelling van het genoemde bestemmingsplan voor te bereiden.

Er worden nog geen stukken betreffende dit voornemen ter inzage gelegd, er wordt nog geen gelegenheid geboden over dit voornemen zienswijzen naar voren te brengen en er wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Naar boven