Ontwerpbestemmingsplan EVZ Kibbelvaart

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 22 september 2011 gedurende zes weken (tot en met 2 november 2011) voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘EVZ Kibbelvaart’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de realisering van een ecologische verbindingszone van ca. 1,6 km langs de Kibbelvaart, ten noorden van de Hoevenseweg. Daarnaast is voor een perceel langs de Kibbelvaart en een perceel langs de Laakse Vaart een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om later de bestemming van deze percelen te kunnen wijzigen ten behoeve van de realisering van een ecologische verbindingszone op deze percelen.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplan EVZ Kibbelvaart. U treft dan de stukken aan in pdf-bestand. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Indien u een nadere toelichting wenst of een mondelinge zienswijze wilt indienen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Gebiedsontwikkeling (076-5024335).

Etten-Leur, 21 september 2011

Naar boven