Voorbereidingsbesluit Wijsterseweg 17 te Spier

Burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:42 Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 17 februari 2011 besloten dat een herziening van het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Beilen’ wordt voorbereid voor een deel van de percelen kadastraal bekend gemeente Beilen, sectie G, nummer 1745 en G1746, lokaal bekend als de percelen Wijsterseweg 17 te Spier en het perceel dat direct ten oosten hiervan is gelegen. Een en ander zoals aangegeven op de bij het besluit behorende kaart.

Het besluit is genomen vanwege de bezwaarprocedure behorende bij de in 2010 verleende vrijstelling voor het uitbreiden van de minicamping naar 60 plaatsen op het perceel Wijsterseweg 17 te Spier. Het gebied waar de vrijstelling zal gaan gelden is enigszins gewijzigd, zodat bezwaarmakers tegemoet gekomen kunnen worden. Door deze wijziging en omdat het voorbereidingsbesluit van 2010 is verlopen, is een nieuw voorbereidingsbesluit nodig. Dit nieuwe besluit beperkt zich tot dat deel van de percelen waarvoor dit nieuwe vrijstellingsbesluit voor uitbreiding van de minicamping zal worden verleend.

Inzage

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 september 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. U kunt het besluit en de stukken raadplegen bij de gemeentewinkel in het gemeentehuis te Beilen of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het voorbereidingsbesluit treedt de dag na de dag van bekendmaking in werking, in dit geval is dat 22 september 2011. Er is wettelijk bepaald dat er geen bezwaar of beroep tegen het besluit open staat.

Informatie

Voor meer informatie over dit voorbereidingsbesluit kunt u contact opnemen met de heer M. de Heer van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe via telefoonnummer (0593) 53 92 22 of email gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven