Projectbesluit Vervul 18a Rijsbergen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maakt bekend dat de Gemeenteraad op 26 mei 2011 op grond artikel 3.11 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (oud) een projectbesluit heeft genomen en de bijbehorende bouwvergunning heeft verleend. Het projectbesluit met bouwvergunning heeft betrekking op de legalisatie van een productiegebonden paardenhouderij en een beperkte uitbreiding van de bestaande opstal op het perceel Vervul 18a te Rijsbergen.

Het vastgestelde projectbesluit met ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken liggen vanaf 22 september 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Strategie en Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert) en via de website van de gemeente Zundert www.zundert.nl, via ‘Inwoner’, ‘Ruimtelijke procedures’.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen tegen het vastgestelde projectbesluit met bouwvergunning een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Breda, postbus 90006, 4800 PA Breda. De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het projectbesluit ter inzage is gelegd. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het projectbesluit niet op. Hierdoor treedt het projectbesluit met bouwvergunning in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Indien onverwijlde spoed, gelet op het betrokken belang, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Breda, postbus 90006, 4800 PA Breda.

Naar boven