Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Hagendorenweg ongenummerd te Amstenrade’

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 22 september 2011 gedurende een periode van 6 weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hagendorenweg ongenummerd te Amstenrade’ met bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage ligt.

De stukken liggen ter inzage bij de gemeente Schinnen, balie 4, Scalahof 1te Schinnen en wel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 19.30 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van één woning aan de Hagendorenweg te Amstenrade op het perceel kadastraal bekend gemeente Amstenrade, sectie C, nummer 148, plaatselijke bekend Hagendorenweg ongenummerd te Amstenrade (naast het pand Hagendorenweg 29 te Amstenrade).

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveeerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Schinnen, postbus 50, 6365 ZH Schinnen.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door eenieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Hiertoe kan (telefonisch) een afspraak gemaakt worden met de heer J. Münten, medewerker sector Publiek van de gemeente Schinnen.

Schinnen, 13 september 2011

Burgemeester en Wethouders van Schinnen,

namens deze:

J. Münten,

Sector Publiek.

Naar boven