Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Dronten - Woongebouw De Gilden (1017)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dronten maken ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de realisatie van één of twee woongebouwen in de wijk De Gilden in Dronten.

Dit bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van één woongebouw van maximaal 12 bouwlagen in de wateras aan de oostkant van de wijk De Gilden, nabij het centrum van Dronten West. Het bestemmingsplan biedt eventueel ook ruimte voor een alternatief, namelijk twee woongebouwen van maximaal 4 bouwlagen langs de wateras (in lijn met de drie reeds eerder geplande woongebouwen).

Inspraak

Vanaf donderdag 22 september 2011 tot en met 2 november 2011 ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan Dronten - Woongebouw De Gilden (1017) ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis en in de bibliotheek te Dronten. Tevens is het plan digitaal te raadplegen op www.dronten.nl onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen – bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de inzageperiode kan iedereen schriftelijk of mondeling een reactie inbrengen. Deze kunt u richten aan burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC Dronten. Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de heer E. Heldoorn van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via telefoonnummer (0321) 388 215.

Dronten, 21 september 2011

Het college van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven