Vaststelling bestemmingsplan ‘Dokter van Nieveltweg 20 in Castricum’

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het bestemmingsplan ‘Dokter van Nieveltweg 20 in Castricum’ is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit van 8 september 2011. De gemeenteraad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan is opgesteld t.b.v. het realiseren van twee pannavelden. Het plangebied betreft de groenstrook gelegen naast het schoolplein van de Augustinusschool in Castricum. Ten noorden van het plangebied loopt de Dokter van Nieveltweg, ten oosten is sprake van een openbare parkeervoorziening en de ligging van de Wayenburgh.

Het bestemmingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, liggen ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan de Zonnedauw 4 in Limmen. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediende bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Let op: verhuizing naar nieuw gemeentehuis

Vanaf donderdagmiddag 29 september 2011 is het gemeentehuis in Limmen vanaf 15:00 uur niet meer toegankelijk vanwege de verhuizing naar het nieuwe gemeentehuis in Castricum. De stukken van het bestemmingsplan zijn op vrijdag en maandag in te zien op de gemeentelijke locatie aan de Schulpstet 17 in Castricum vanaf 8:00 uur t/m 12:00 uur. Vanaf maandag 3 oktober 2011 om 13:00 uur is het nieuwe gemeentehuis in Castricum aan het Raadhuisplein 1 toegankelijk en zijn de stukken daar weer in te zien. Uiteraard blijven de stukken digitaal via de gemeentelijke en landelijke website wel beschikbaar.

Meer informatie: mevr. P. Drenth-Reus, tel. 0251-661109.

21 september 2011

Naar boven