Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Utrechtseweg 123

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht in combinatie met artikel 6.14, eerste lid van het Besluit omgevingsrecht bekend dat voor het perceel aan de Utrechtseweg 123 (hoek Groeneweg) te Renkum op 15 maart 2011 een aanvraag om een omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘bouwen’, ‘afwijken van het bestemmingsplan’ en ‘aanleggen uitrit’ is aangevraagd. Het besluit wordt voorbereid met de uitgebreide procedure op grond van paragraaf 3.3 van de Wet algemene wet bestuursrecht (Wabo). Het plan heeft betrekking op het bouwen van drie villa's met in totaal 10 appartementen en een parkeergarage.

Het ontwerpbesluit heeft met alle relevante stukken met ingang van 21 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage gelegen in het gemeentehuis te Oosterbeek. De stukken liggen daar overigens nu nog steeds ter inzage. Het ontwerpbesluit met alle relevante stukken waren en zijn ook nog steeds te vinden op onze website via: www.renkum.nl/bestemmingsplannen onder ‘projectafwijkingen’ bij ‘Utrechtseweg 123 (Renkum)’. Gedurende de genoemde termijn kon eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan het college. De in die periode ingediende zienswijzen worden meegewogen bij de verdere besluitvorming.

Mochten personen deze terinzagelegging hebben gemist dan kunnen zij, maar eveneens eenieder, gedurende twee weken, ingaande de dag na deze publicatie, alsnog een zienswijze indienen bij het college. Ook deze zienswijzen worden meegewogen bij de verdere besluitvorming.

Naar boven