Ontwerp omgevingsvergunning en voorlopige verklaring van geen bedenkingen Kontermansweg 26 De Hoeve

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning Kontermansweg 26 De Hoeve met bijhorende ruimtelijke onderbouwing met ingang van donderdag 22 september 2011 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het Publiekscentrum van het gemeentehuis, Griffioenpark 1 te Wolvega. Ook zal de door de gemeenteraad afgegeven voorlopige verklaring van geen bedenkingen gedurende genoemde periode ter inzage liggen. De stukken zijn ook via www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen te raadplegen.

De omgevingsvergunning voor het bouwen en afwijken van het bestemmingsplan is gericht op een verbouwing van clubhuis ’t Hokkien tot dorpshuis op perceel Kontermansweg 26 te De Hoeve. De omgevingsvergunning kan alleen worden afgegeven met toepassing van een procedure als bedoeld in artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wabo. De bij het plan horende ruimtelijke onderbouwing is enigszins aangepast op een ingekomen inspraakreactie van omwonenden.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. U kunt hiervoor een afspraak maken door contact op te nemen via tel: 0561-691242.

Naar boven