Wijzigingsplan Pastoor Thijssenlaan 84 te Sterksel

Burgemeester en wethouders hebben in de vergadering van 6 september 2011 besloten met toepassing van artikel 8.5.1. van de planregels van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende’ het bestemmingsvlak ‘Bedrijf-Agrarisch’ van de grondgebonden en intensieve veehouderij aan de Pastoor Thijssenlaan 84 te Sterksel te veranderen van vorm.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 22 september 2011 gedurende zes weken en derhalve tot en met woensdag 2 november 2011(tijdens de openingsuren) ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Het wijzigingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.heeze-leende.nl).

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen.

Naar boven