Concept-bouwvergunning eerste fase Staalmeesterslaan 410 (laagbouw), 1057 PH, dossier F110012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, ingevolge artikel 46 van de Woningwet juncto artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat hij ter uitvoering van een projectbesluit een concept-bouwvergunning eerste fase voor een ieder ter inzage heeft gelegd voor de herontwikkeling van de bestaande laagbouw op het perceel Staalmeesterslaan 410 van kantoor naar hotelschool met bijbehorende functies. De bouwvergunning eerste fase en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 22 september 2011 voor een periode van zes weken ter inzage op onze locatie Osdorpplein 1000 te Amsterdam;

U kunt het ontwerpprojectbesluit waarop deze bouwvergunning is gebaseerd inzien op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.F1101PBSTD-OW01

Met het vast te stellen projectbesluit en de te verlenen bouwvergunning eerste fase wordt de herontwikkeling van de bestaande hoogbouw op het perceel Staalmeesterslaan 410 van kantoor naar hotel mogelijk gemaakt. Ter invulling van de technische aspecten van het plan zal in een later stadium een bouwvergunning tweede fase worden afgegeven.

Dit ontwerpbesluit ligt op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage. Belanghebbenden kunnen gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, afdeling Vergunningen, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam. Wij verzoeken u hierbij het dossiernummer te vermelden.

De belanghebbende die over het ontwerpbesluit een zienswijze naar voren heeft gebracht – of de belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht – kan tegen het definitieve besluit beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam.

Amsterdam, 21 september 2011

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West,

A. Baâdoud,

voorzitter.

J. Goedhart,

secretaris.

Naar boven