Ontwerpomgevingvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan voor het perceel Hoogstraat ongenummerd in Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken in het kader van afdeling 3.4 van de Algemene Wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 3 februari 2011 in het gemeentehuis van Beesel bij de afdeling Grondgebied gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt de ontwerpomgevingvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken voor het perceel Hoogstraat ongenummerd, kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie A nr. 3408. Het perceel ligt tussen de percelen Hoogstraat 13 en 15. De ontwerpomgevingsvergunning voor het buitenplans afwijken heeft betrekking op het toekennen van een bouwtitel aan het genoemde perceel voor de bouw van een woning. Het plan is ook te raadplegen via de website www.beesel.nl→digitaal loket→bouwen en wonen→buitenplanse afwijkingen.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Geerards, van de afdeling Grondgebied, telefoonnummer 077-4749292.

Beesel, 25 januari 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halfmann,

secretaris.

L.M. Oord,

burgemeester.

Naar boven