Bekendmaking Bestemmingplan Buitengebied Vaals

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat gedurende de periode van 16 september 2011 tot en met 28 oktober 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’ ter inzage ligt.

In deze periode kunnen de plannen tijdens kantooruren worden ingezien in het gemeentehuis. Tevens kunnen de plannen vanaf 16 september 2011 op de gemeentelijke website www.vaals.nl worden bekeken en op de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’ beslaat het gehele grondgebied van de gemeente Vaals, behoudens de kommen Lemiers, Vaals en Vijlen. Daarnaast heeft het perceel Rott 21 Vijlen, Rijksweg 1 en Rijksweg 120 een eigen bestemmingsplan.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen zijn of haar zienswijze schriftelijk danwel mondeling indienen. De schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan de gemeenteraad van Vaals, postbus 450, 6291 AT Vaals.

Voor de mondelinge zienswijze wordt u verzocht telefonisch contact op te nemen met mw. E. Engels. Voor het maken van een afspraak voor de indiening kunt u zich wenden tot tel.nr. 043-3068 568.

Naar boven