Openbare bekendmaking ontwerpwijzigingsplan ‘Woningbouwproject Reutsdael’

Openbare bekendmaking ingevolge artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening.

Ontwerpwijzigingsplan ‘Woningbouwproject Reutsdael’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maasgouw maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat, vanaf 22 september 2011 gedurende zes weken, voor eenieder het ontwerp van de 1e wijziging bestemmingsplan ‘Kern Heel’ ten behoeve van het ‘Woningbouwproject Reutsdael’ ter visie ligt. Het ontwerpbestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding, de regels en een toelichting.

Het voormelde ontwerpwijzigingsplan met de hierbij behorende stukken kan worden ingezien in de informatieruimte van het publiekscentrum van het gemeentehuis, Markt 36 te Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, uitgezonderd gedurende de avondopenstelling).

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl. Voorts wordt eenieder in de gelegenheid gesteld het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken op het gemeentehuis langs elektronische weg te raadplegen. Tevens kunt u op www.ruimtelijkeplannen.nl het ontwerpbestemmingsplan raadplegen.

Het plangebied van voornoemd wijzigingsplan is gelegen aan de noordzijde van de kern Heel, nabij de Sportparklaan en de Doonweg, ter plaatse van de huidige sportvelden (ged.), kadastraal bekend als gemeente Heel, sectie B, nummer 955 (ged.) en sectie C, nummers 4211 (ged.) en 3283 (ged.). Het wijzigingsplan voorziet in de realisatie van circa 24 bouwkavels en bijbehorende voorzieningen.

Gedurende de voormelde termijn van tervisielegging kunnen door eenieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan naar voren worden gebracht bij het College van burgemeester en wethouders, postbus 7000, 6050 AA te Maasbracht. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingediend op werkdagen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (publiekscentrum, Markt 36 te Maasbracht), uitgezonderd gedurende de avondopenstelling. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Hendrix of, bij diens afwezigheid, een van de andere medewerkers Ruimtelijke Ordening (algemeen telefoonnr.: 0475-85 25 00).

Maasbracht, 21 september 2011

Burgemeester en wethouders van Maasgouw.

Naar boven