Ontwerpbestemmingsplan Hoek Villa Industria

Bekendmaking artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hoek Villa Industria en de hierbij bijbehorende stukken ter inzage worden gelegd.

Het plan

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de realisering van circa 18 woningen op een terrein binnen het plan Villa Industria (REGEV-terrein), gelegen in de hoek Kleine Drift / Lorentzweg. De realisering van deze woningen was al voorzien in het bestemmingsplan Villa Industria uit 2006 en hiervoor was een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Hierin ontbreekt echter de juridische mogelijkheid tot het wijzigen van de bouwgrens, waardoor een juridische aanpassing van het geldende bestemmingsplan nodig is.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt vanaf vrijdag 16 september 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23 te Hilversum. De balie is iedere werkdag geopend tussen 09.00 uur–13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00–19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het ontwerpbestemmingsplan Hoek Villa Industria met de bijbehorende stukken is (digitaal) in te zien op de website van de gemeente Hilversum (http://www.hilversum.eu) bij ‘bekendmakingen met betrekking tot bestemmingsplan 2011’. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer: ‘NL.IMRO.0402.08bp01hoekvillaind-on01’.

Zienswijzen

Gedurende de periode van zes weken dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of het inwinnen van informatie kan contact worden opgenomen met de heer I. Slager, telefoonnummer 035-6292543.

Hilversum, 15 september 2011

Naar boven