Ontwerpbestemmingsplan Agrarisch Buitengebied omgeving Bisschopweg 17a en Grote Veenderweg 4–6 te Lunteren

Van donderdag 15 september 2011 tot en met woensdag 26 oktober 2011 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied omgeving Bisschopweg 17a en Grote Veenderweg 4–6 te Lunterenmet de daarbij behorende stukken ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede.

Het plan en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via: http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar het ontwerpbestemmingsplan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

De locatie Bisschopweg 17a ligt circa 500 meter ten oosten van het dorp Lunteren. Zowel dit perceel als het aangrenzen perceel Bisschopweg 17 hebben in het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied gezamenlijk de aanduiding ‘agrarisch bedrijf middelgroot’. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het afzonderlijk bestemmen van het perceel Bisschopweg 17a als ‘agrarisch bedrijf (paardenhouderij)’.

Ter compensatie zal de agrarische aanduiding van het perceel Grote Veenderweg 4–6 te Lunteren vervallen, waardoor op dit perceel de planologische mogelijkheden om agrarische bedrijfsbebouwing toe te voegen, verdwijnen. De twee bestaande bedrijfswoningen zullen worden bestemd als ‘wonen’.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de heer G. Driebergen, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680803.

Naar boven