Ontwerpbestemmingsplannen gemeente Ede

Van donderdag 15 september 2011 tot en met woensdag 26 oktober 2011 ligt het ontwerp van drie bestemmingsplannen in het Agrarisch Buitengebied met de daarbij behorende stukken ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 te Ede. Het gaat om de volgende bestemmingsplannen:

  • 1. Agrarisch Buitengebied omgeving Heuvelseweg 1a te Lunteren;

  • 2. Agrarisch Buitengebied omgeving Schras 62 te Ederveen;

  • 3. Agrarisch Buitengebied omgeving Zonneoordlaan 4 te Ede.

In alle gevallen gaat het om functieverandering van een agrarische naar een niet-agrarische bedrijfsfunctie conform de regionale beleidsinvulling functieverandering.

Op het perceel Heuvelseweg 1a te Lunteren verdwijnt 1006 m2 aan voormalige agrarische bedrijfsbebouwing. Op dit perceel wordt een bouwbedrijf gevestigd ter grootte van 880 m2.

Op het perceel Schras 62 te Ederveen verdwijnt 528 m2 aan voormalige agrarische bedrijfsbebouwing. Op dit perceel wordt een loonwerkbedrijf gevestigd ter grootte van 513 m2.

Op het perceel Zonneoordlaan 4 te Ede verdwijnt 350 m2 aan voormalige agrarische bedrijfsbebouwing. Op dit perceel wordt een hoveniersbedrijf gevestigd ter grootte van 350 m2.

De bestaande bedrijfswoningen op de drie locaties blijven gehandhaafd.

De plannen en de daarbij behorende stukken zijn ook in te zien via: http://www.ede.nl/bestemmingsplannen

Op deze website vindt u een link naar de betreffende ontwerpbestemmingsplannen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. De landelijke voorziening kunt u ook rechtstreeks benaderen via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roi/index/showManifest?organizationId=ede&striVersion=STRI2008.

Het raadplegen van de digitale bestanden gebeurt onder voorbehoud van technische storingen.

Tijdens de hiervoor genoemde periode kunt u:

  • een schriftelijke zienswijze over een of meer van de ontwerpbestemmingsplannen zenden aan de gemeenteraad, Postbus 9024, 6710 HM EDE of per fax (0318) 680 180;

  • een mondelinge zienswijze over een of meer van de ontwerpbestemmingsplannen kenbaar maken bij de heer G. Driebergen, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0318) 680803.

Naar boven