Kennisgeving voornemen tot het opstellen van een Milieueffectrapport

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 7.9 van de Wet milieubeheer bekend dat zij voornemens zijn een milieueffectrapport (m.e.r.) op te stellen ten behoeve van het bestemmingsplan Schielands Hoge Zeedijk. Het bestemmingsplan omvat onder andere de gronden van Croda. Op die gronden wordt de mogelijkheid open gehouden voor de uitoefening van nieuwe m.e.r-(beoordelings-)plichtige activiteiten.

Een toelichting op het voornemen ligt van 15 september 2011 tot en met 12 oktober 2011 ter inzage bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda en is tevens te raadplegen op de website van de gemeente Gouda http://www.gouda.nl/Nieuws/Gemeentenieuws_in_krant/Ter_inzage_leggingen_2011.

Er is geen verplichting om de commissie m.e.r. of een andere onafhankelijke instantie in de gelegenheid te stellen advies uit te brengen over het voornemen. In een latere fase worden deze instanties wel betrokken.

Tevens wordt overeenkomstig het bepaalde in artikel 7.9, lid 3 van de Wet Milieubeheer bekendgemaakt dat een klein onderdeel van het plangebied is gelegen in de ecologische hoofdstructuur.

Gedurende bovengenoemde termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijke zienswijzen in te dienen omtrent het voornemen. Zienswijzen kunt u verzenden aan het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer B. Grisnich, tel. (0182) 588 963.

Gouda, 14 september 2011

Naar boven