Ontwerpbestemmingsplan ‘Bebouwde kom St. Willebrord, Dahliastraat 45’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bebouwde kom St. Willebrord, Dahliastraat 45’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud in het kort

Het doel van dit plan is de realisatie van één nieuwe vrijstaande woning op een perceel aan de Dahliastraat, gelegen tussen de nummers 45 en 47, te St. Willebrord. Hierbij is het noodzakelijk dat de bestemming van dit perceel wordt herzien naar ‘Woondoeleinden’ met een bouwtitel voor een woning. Het onderhavige bestemmingsplan bevat de juridische-planologische regeling om dit te verwezenlijken. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels, en verbeelding.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 22 september 2011 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis (Raadhuisstraat 27 te Rucphen). Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (0165-349728).

Rucphen, 21 september 2011

Naar boven