Bestemmingsplan Holy-Zuidwest onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen maken bekend dat het bestemmingsplan Holy-Zuidwest onherroepelijk is geworden.

Het plangebied Holy-Zuidwest wordt globaal begrensd:

  • in noordelijke richting door de Aletta Jacobskade en de Churchillsingel;

  • in oostelijke richting door de Lepelaarsingel;

  • in zuidelijke richting door de Rijksweg A20, op-/afrit Rijksweg A20;

  • in westelijke richting door de Holysingel, Willem de Zwijgerlaan, Polistraat en de Vlaardingse Vaart.

Op 30 juni 2010 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Tijdens de terinzagelegging van dit bestemmingsplan en de gecoördineerde vergunningen zijn vier beroepen ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Op 30 mei 2011 zijn deze beroepschriften in een zitting bij de Raad van State behandeld. Op 27 juli 2011 zijn alle beroepen door de Raad van State ongegrond verklaard. Het bestemmingsplan en de gecoördineerde vergunningen zijn per die datum onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan is in te zien bij de Afdeling Stadsontwikkeling en Toezicht op het Stadskantoor aan de Industrieweg 9 te Vlaardingen (maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren van 9.00−16.00 uur);

Tevens zijn de stukken in te zien op de gemeentelijke website:

www.vlaardingen.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen/bestemmingsplannen (01-09-2010) /bestemmingsplan Holy-Zuidwest. Het digitale bestemmingsplan is beschikbaar gesteld aan en te raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0622.0200bpHozw2009-0130.

Vlaardingen, 13 september 2011

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen.

Naar boven