Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Breedeweg 50 te Castricum’

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Breedeweg 50 te Castricum’ ter inzage ligt.

Het plangebied bestaat uit de percelen Breedeweg 50 en 50a te Castricum.

Het plan voorziet in realisatie van 4 appartementen in het bestaande bedrijfspand.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 3 februari 2011 tot en met woensdag 16 maart ter inzage op het gemeentehuis, afdeling Dienstverlening aan de Zonnedauw 4 te Limmen, gedurende de openingstijden:

  • maandag tot en met woensdag van 09.00 uur t/m 16.00 uur;

  • donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur;

  • vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Tevens is het plan te raadplegen op de website van de gemeente Castricum, en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kan eenieder een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van den gemeente Castricum. De zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Castricum, Postbus 1301, 1900 BH te Castricum. Wij verzoeken u boven aan de brief te vermelden ‘zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ‘Breedeweg 50 te Castricum’.

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. van den Haak, op telefoonnummer: 0251-661152.

Castricum, 2 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven