Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Hoebertweg 1 te America

Burgemeester en wethouders van gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor:

  • A. Het bouwen van een woonhuis met bijbehorende voorzieningen

  • B. Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan of beheersverordening.

Locatie : Hoebertweg 1 te America, kadastraal bekend gemeente Horst, sectie L, nr 1501.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 16 september 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Horst. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken zijn in te zien elke werkdag van 08.00 tot 17.00 uur en maandagavond van 17.00 tot 20.00 uur.

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 16 september 2011 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden, die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn, kunnen binnen zes weken na verzending van het besluit beroep instellen bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Deze mogelijkheid staat alleen open voor belanghebbenden:

  • die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat zijn geweest.

Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Horst, 15 september 2011

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris

Naar boven