Ontwerpbestemmingsplan Meppen - Mepperstraat 20–22

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Meppen - Mepperstraat 20–22.

Het plan

Op het perceel Mepperstraat 20 in Meppen is een verhuurbedrijf van tribunematerialen gevestigd.

Plan is de voormalige varkensstal en de huidige bedrijfsbebouwing op het perceel Mepperstraat 20 te slopen en hiervoor in de plaats een nieuwe, grotere, schuur te bouwen t.b.v. de opslag van materialen en overige bedrijfsactiviteiten van het tribuneverhuurbedrijf op dit perceel. Bovendien is de wens de naastgelegen boerderij op het perceel Mepperstraat 22 te Meppen te verbouwen tot dubbele woning.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken, kan worden ingezien van donderdag 15 september tot en met woensdag 26 oktober 2011, tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/terinzage

Zienswijze

Eenieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 14 september 2011

Het college van b en w voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

Burgemeester.

M.N.J. Broers,

Secretaris.

Naar boven