Wijzigingsplan Zanddreef 40 vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend op 6 september 2011 het wijzigingsplan ‘Buitengebied Prinsenbeek, wijzigingsplan Zanddreef 40’ te hebben vastgesteld.

Ter inzage

Het plan ‘Buitengebied Prinsenbeek, wijzigingsplan Zanddreef 40’ is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ‘Ruimtelijke Plannen’ → ’Bestemmingsplannen ter inzage’.

Het besluit tot vaststelling van dit plan ligt van donderdag 15 september 2011 tot en met woensdag 26 oktober 2011 ter inzage bij Infobalie 19-20 in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda en in het Dienstencentrum Prinsenbeek, Schoolstraat 11 te Prinsenbeek.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het instellen van beroep mogelijk voor belanghebbenden. Het beroep kan schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tevens kan tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van vernoemde Afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 14 september 2011

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven