Ontwerpprojectbesluit uitbreiding Vossenburg 1

Burgemeester en wethouders van Hoogezand-Sappemeer zijn van plan om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit vast te stellen, en een bouwvergunning te verlenen voor het uitbreiden van het agrarische bedrijf op het perceel Vossenburg 1 in Kiel-Windeweer. De uitbreiding betreft de bouw van twee pluimveestallen ten zuiden van de bestaande bedrijfsgebouwen.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken (waaronder de aanvraag bouwvergunning en milieueffectrapportage) liggen ter inzage van 3 februari 2011 tot en met 16 maart 2011. U kunt tijdens deze periode reageren. Voor een schriftelijke zienswijze stuurt u een brief aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand. Wanneer u mondeling wilt reageren dan kunt u tijdens de genoemde periode contact opnemen met mevrouw Y.A. Bartelds (0598-373821) voor een afspraak.

Het ontwerpprojectbesluit is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of op www.hoogezand-sappemeer.nl. Klik op ‘ruimtelijke plannen’, ‘projectbesluiten’, ‘in procedure’. Daarnaast liggen de stukken ter inzage in het gemeentehuis, Gorecht-Oost 157 in Hoogezand, tijdens openingstijden.

Naar boven