Ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Oostervaart

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat de gemeenteraad van plan is het bestemmingsplan Bedrijventerrein Oostervaart vast te stellen.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de A6, de Houtribweg en Overijsselse Hout.

De opzet is voor de gebieden Oostervaart en Oostervaart-Oost één bestemmingsplan te laten vaststellen door de gemeenteraad.

Het plan beoogt een actuele eenduidige regelgeving voor geheel Oostervaart, waarbij is getracht die regelgeving ook globaler / flexibeler te maken waar het kan.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 15 september 2011 gedurende 6 weken ter inzage in de stadswinkel van het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2.

De Stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan binnen genoemde termijn van zes weken schriftelijk zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat gedurende deze termijn de mogelijkheid mondeling zienswijzen te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 140320.

Naar boven