Voorontwerpbestemmingsplan International Trade Centre (ITC) Hazerswoude-Dorp

Kennisgeving op grond van de gemeentelijke inspraakverordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb).

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken bekend, dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘International Trade Centre’ (ITC-2011) voor eenieder ter visie ligt, met ingang van donderdag 15 september t/m woensdag 26 oktober 2011 (6 weken).

Zakelijke inhoud

Het plangebied wordt aan de noord- en oostzijde begrensd door respectievelijk het sierteeltconcentratiegebied en de Roemer. Ten zuiden wordt het plangebied begrensd door de Hoogeveenseweg (N 455), terwijl de westelijke begrenzing wordt gevormd door het Pot- en Containerteeltterrein (PCT, fase 1).

Het nieuwe bestemmingsplan dient ter vervanging van het huidige bestemmingsplan ‘ITC 1996’. Het bestemmingsplan heeft ten doel om het ITC te behouden als overwegend sierteelt gerelateerd bedrijventerrein, onderdeel uitmakend van de Greenport, regio Boskoop.

Digitaal inzien

Het voorontwerpbestemmingsplan kunt u via internet (www.rijnwoude.nl) raadplegen in pdf-bestanden.

Analoog inzien

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt tevens in het gemeentehuis van Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk ter visie, bij de publieksbalie van maandag t/m vrijdag van 08.30–12.30 uur en ook op woensdag van 13.30–16.00 uur, alsmede op donderdagavond van 17.00–20.00 uur.

Inloopbijeenkomst 10 oktober 2011

Om kennis te kunnen nemen van het voorontwerpbestemmingsplan wordt er op maandag 10 oktober 2011 een inloopbijeenkomst gehouden.

De inloopbijeenkomst vindt plaats in de hal van het Plantariumgebouw, Italiëlaan 4 te Hazerwoude-Dorp (ITC) tussen 16.30–18.30 uur.

Reageren

Gedurende de termijn van tervisielegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een inspraakreactie naar aanleiding van het voorontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. De schriftelijke inspraakreactie dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rijnwoude, Postbus 115, 2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk, onder vermelding van ‘inspraakreactie vo. bestemmingsplan “ITC 2011”’.

Mondelinge inspraakreacties kunnen naar voren worden gebracht na afspraak met de heer A.J.W. Bazen van de afdeling Ruimtelijke & Maatschappelijke Ontwikkeling (tel. 071-3428158) of per e-mail a.bazen@rijnwoude.nl. Van de mondelinge inspraakreactie wordt een verslag opgemaakt.

Hazerswoude-Rijndijk, 14 september 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

A.J.E. van der Werf-Bramer.

De burgemeester,

A. Latenstein van Voorst-Woldringh.

Naar boven