Ontwerp bestemmingsplan ‘Centrum’

Burgemeester en wethouders van Duiven maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 en 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 15 september 2011 gedurende zes weken het ontwerp bestemmingsplan ‘Centrum’ ter inzage ligt.

Bestemmingsplan ‘Centrum’

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het deel van het centrum waar op dit moment geen nieuwe ontwikkelingen zijn voorzien. Dit betreft onder andere de Elshofpassage en de omgeving van de Rijksweg. Het bestemmingsplan heeft een consoliderend karakter, dit houdt in dat de bestaande situatie wordt vastgelegd.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze voren brengen bij de gemeenteraad van Duiven. Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan de gemeenteraad, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelend ambtenaar. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp bestemmingsplan dan wel ontwerp exploitatieplan de zienswijze betrekking heeft.

Informatie

Het ontwerp bestemmingsplan en het besluit om geen exploitatieplan vast te stellen met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 september 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis bij de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0226.BPCENTRUM004-ON01 en de gemeentelijke internetsite www.duiven.nl onder de kop ‘plannen en projecten’. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0226.

Voor meer informatie en fysieke inzage in de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (0316) 27 93 87.

Naar boven