Uitwerkingsplan Koningsspil

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat zij op 25 januari 2011 hebben vastgesteld het uitwerkingsplan:

‘Koningsspil’

Het plan betreft een verdere ontwikkeling van de woningbouwlocatie Achter de Molen in Rijkevoort en ligt met ingang van 2 februari 2011 gedurende zes weken tijdens openingsuren bij de receptie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer ter inzage. Het plan is ook te raadplegen via: www.boxmeer.nl onder actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tot en met 15 maart 2011 kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze ten aanzien van het ontwerp uitwerkingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig zienswijzen kenbaar te maken, tegen het vastgestelde uitwerkingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 16 maart 2011, tenzij voor die datum naast beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven