Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied - Haventje Mheenlanden’

Het ontwerpbestemmingsplan regelt de bestemming van het bestaande haventje en de daarbij behorende voorzieningen waaronder een opslagvoorziening voor afvalwater en fecaliën. Uitgangspunt is onder meer dat het bestaande aantal ligplaatsen niet mag worden vergroot.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied - Haventje Mheenlanden’ ligt met ingang van 15 september 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan eenieder omtrent ontwerpbestemmingsplan schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: de heer J. Haklander, tel. 0341 411247.

Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl). Het plan is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: http://www.harderwijk.nl/Gemeente/WonenEnLeven/RuimtelijkePlannen/Buitengebied.htm.

Naar boven