Ontwerpbestemmingsplan Amerikastraat 12

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 15 september juni 2011 tot en met woensdag 26 oktober 2011 het ontwerpbestemmingsplan Amerikastraat 12 met de daarbij behoren stukken voor iedereen ter inzage ligt. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid de bedrijfsbebouwing uit te breiden.

Het ontwerpbestemmingsplan Amerikastraat 12 kunt u vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl, een directe link hiernaar vindt u op www.loonopzand.nl. Ook op www.loonopzand.nl zijn het ontwerpbestemmingsplan en alle bijbehorende stukken te raadplegen. Eveneens ligt het plan ter inzage bij de balie Openbare Ruimte in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel.

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzageligging een zienswijze kenbaar maken over ontwerpbestemmingsplan. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer H. Hooning, telefoonnummer 0416-289156, of email h.hooning@loonopzand.nl.hooning.

Naar boven