Kennisgeving wijziging Verordening ruimte Noord-Brabant 2011

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 6 september 2011 de Wijziging Verordening ruimte in verband met ombouw N261 vastgesteld.

Inhoud van de wijziging

Deze wijziging heeft enkel betrekking op het kaartmateriaal van de verordening en houdt verband met de reconstructie van de provinciale weg N261. De weg zal breder worden en aansluitingen worden aangepast. Het nieuwe trace zal daardoor gedeeltelijk in de ecologische hoofdstructuur (ehs) vallen zoals deze is vastgesteld in de Verordening ruimte Noord-Brabant 2011. In de vastgestelde wijziging zijn deze delen uit de ehs verwijderd en aan andere onderdelen van de ruimtelijke hoofdstructuur uit de Verordening ruimte Noord-Brabant 2011 toegekend. Omdat aantasting van de ehs moet worden gecompenseerd houdt het besluit ook in dat er op andere locaties in de omgeving nieuwe ehs is opgenomen.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijziging en de daarbij behorende stukken vanaf 12 september 2011 raadplegen en downloaden via de provinciale website: www.brabant.nl en via de landelijke website voor het raadplegen van ruimtelijke plannen: www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook ligt de verordening met de daarbij behorende stukken met ingang van die datum tijdens openingstijden ter inzage op het Provinciehuis en de gemeentehuizen van Loon op Zand, Waalwijk en Haaren.

Inwerkingtreding

De wijziging treedt op 13 september 2011 in werking.

Geen mogelijkheid van beroep

In verband met het bepaalde in artikel 8:2, onder a, van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen het besluit tot vaststelling van de verordening geen beroep worden ingesteld.

’s-Hertogenbosch, 12 september 2011

Naar boven