Gemeente Terneuzen: bekendmaking Koegorstraat

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, besloten hebben tot ongewijzigde vaststelling van een tijdelijke omgevingsvergunning voor:

  • o Het verleggen van het tracé van de Koegorsstraat in verband met de aanleg van de Sluiskiltunnel en het aanleggen van een fietspad langs het nieuwe tijdelijke tracé van de Koegorsstraat (NL.IMRO.0715.OMGKKS05.VG99).

De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 15 september 2011 tot en met 27 oktober 2011 ter inzage bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in Terneuzen en Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur. De publieksbalie in Sas van Gent is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

De omgevingsvergunning ‘Tijdelijk verleggen Koegorsstraat’ is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via www.terneuzen.nl/ruimtelijkeplannen.

De vergunning omvat het gebied achter Snowbase tot aan de nieuwe huisvesting van de gemeentelijke diensten aan de Koegorsstraat. De activiteit tot het tijdelijk verleggen van het tracé van de Koegorsstraat is in strijd met de voor dit gebied van toepassing zijnde bestemmingsplannen. De omgevingsvergunning heeft tot doel het tijdelijk verleggen van het wegtracé van de Koegorsstraat en de aanleg van het fietspad voor een periode van vijf jaar, juridisch planologisch mogelijk te maken.

Beroep

Tijdens de hiervoor genoemde periode kan een belanghebbende schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Middelburg, Postbus 8109, 4330 EC Middelburg, wanneer u:

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp van de omgevingsvergunning.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de hiervoor genoemde Rechtbank. Zonder dat treedt de omgevingsvergunning in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Nadere inlichtingen zijn verkrijgbaar bij de heer K van Gorp, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000).

Terneuzen, woensdag 14 september 2011

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

F.M.L. Lauret RA,

secretaris.

J.A.H. Lonink,

burgemeester.

Naar boven