Wet milieubeheer: Gagelgoorsedijk 15 Veldhoven

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken ingevolge het bepaalde in artikel 7.19, vierde lid van de Wet milieubeheer het volgende bekend. C.W.H.M. Rijkers, Gagelgoorsedijk 15 te Veldhoven, hierna te noemen: de initiatiefnemer, heeft op 25 juli 2011 medegedeeld dat hij voornemens is zijn bestaande pluimveehouderij aan de Gagelgoorsedijk 15 te Veldhoven uit te breiden met een nieuwe stal. Twee bestaande stallen zullen worden gesloopt en worden herbouwd. In de overige stallen zal de veebezetting worden verhoogd. Deze activiteit is onderworpen aan een Milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage jo. Artikel 7.16 van de Wet milieubeheer.

Het college heeft besloten dat door de initiatiefnemer geen Milieueffectrapportage hoeft te worden opgesteld, alvorens een beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de voorgenomen activiteit. Naar mening van het college leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen van het milieu.

De beschikking en de overige stukken liggen vanaf 16 september 2011 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meiveld 1 te Veldhoven.

De beschikking is een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep. Dit kan eerst in de procedure met betrekking tot de beslissing op de aanvraag om omgevingsvergunning.

Veldhoven, 14 september 2011

Het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven.

Naar boven