Bekendmaking inrichting van Mts H. en J. Becker, Markeweg 2a te Valthermond

Kennisgeving besluit op m.e.r. aanmeldingsnotitie Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn c.a. maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17 van de Wet milieubeheer het volgende bekend:

Op 22 juni 2011 is voor de inrichting van Mts H. en J. Becker, Markeweg 2a te Valthermond een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordeling krachtens de Wet milieubeheer ingediend voor het uitbreiden van een pluimveehouderijbedrijf. Op grond van artikelen 7.2 lid 1b, 7.16 en 7.17 van de Wet milieubeheer juncto categorie 14 van onderdeel D van de bijlage van het Besluit m.e.r., moet deze activiteit worden onderworpen aan een m.e.r. beoordeling. Dit vanwege de gevolgen voor het milieu. De door de initiatiefnemer verstrekte m.e.r. aanmeldingsnotitie geeft geen aanleiding om voor de voorgenomen activiteit een milieueffectrapport op te stellen. De activiteiten leiden niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu. Het college van Borger-Odoorn heeft dan ook op 30 augustus 2011 besloten dat er voor de voorgenomen activiteit geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

Ter inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 15 september 2011 gedurende zes weken, tijdens openingsuren bij de balie van het Klantcontactcentrum, ter inzage op het gemeentehuis, Hoofdstraat 50 te Exloo.

Bezwaar

Op grond artikel 6.3 van de A lgemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een voorbereidingsbesluit, waartegen geen direct bezwaar of beroep open staan. U kunt uw bezwaren tegen dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in de procedures van de uiteindelijke besluiten, te weten de omgevingsvergunning (WABO).

Naar boven