Vastgesteld projectbesluit Stichtse Hof, Naarderstraat 79

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat zij een projectbesluit in combinatie met een bouwvergunning hebben verleend ten behoeve van de realisatie van 30 zorgwoningen aan de Naarderstraat 79, ook wel bekend als De Stichtse Hof.

Tijdens de terinzagelegging zijn drie zienswijzen ingediend. Deze reacties zijn samengevat en voorzien van een gemeentelijke reactie in een nota van beantwoording zienswijzen. De zienswijzen hebben geleid tot tekstuele aanpassing van de ruimtelijke onderbouwing.

U kunt het definitieve besluit digitaal raadplegen op onze website www.laren.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met aanduiding NL.IRMO.0417.L006PBstichtsehof-1141

Tevens ligt het besluit en bijbehorende stukken op 12 september 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningenvan de BEL-Combinatie, Zuidersingel 1-5 Eemnes. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30−12.30 uur.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders kenbaar heeft gemaakt, beroep indienen. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de datum van deze bekendmaking zijn ingediend bij de rechtbank Amsterdam (sector bestuursrecht), postbus 75850 te 1070 AW Amsterdam.

Tevens kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht de indiener van het beroepschrift de voorzieningenrechter van de rechtbank, sector Bestuursrecht, te Amsterdam, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, geacht wordt aanwezig te zijn.

Naar boven